Parkeersystemen

Als u uw terrein wilt afsluiten voor gemotoriseerd verkeer maar toch een doorgang voor fietsers en voetgangers wilt houden is een parkeerbeugel of paal zeer geschikt. Het open karakter zorgt voor een autoluw terrein en houdt uw toegang goed afgesloten voor verkeer.

Parkeerbeugels of palen worden toegepast om verkeersstromen te reguleren of om uw parkeerterrein af te sluiten en zo diefstal te voorkomen. De hoge mate van veiligheid houdt voertuigen van of op uw terrein, maar zorgt wel dat fietsers en voetgangers vrije doorgang hebben.

Parkeerbeugels zijn in meerdere uitvoeringen te verkrijgen, afhankelijk van het doel waarvoor deze wordt geplaatst. Wanneer een parkeervak moet worden afgesloten is de parkeerbeugel zeer geschikt. Omdat deze met een sleutel moet worden geopend, kan de beugel persoon specifiek worden toegepast. De parkeerbeugel is ideaal voor gebruik in privé parkeerplaatsen of gebruik bij appartementencomplexen.

Wanneer een doorgang moet worden afgesloten welke af en toe bereikbaar moet zijn voor verkeer, kan gebruik worden gemaakt van een parkeerpaal. De paal kan worden verwijderd of worden neergelaten wanneer een voertuig het terrein moet betreden. Bediening werkt met een algemene driehoeksleutel of profielcilinder, zodat alleen bevoegd personeel de toegang mag gebruiken

Technische specificaties

Parkeerbeugel

 • Power over Ethernet: geen apart stopcontact nodig, 1-draads aansluiting
 • 4 Megapixel resolutie.
 • Nachtzicht van 40 tot 100 meter met ingebouwde infraroodverlichting.
 • IP66 klasse weersbestendig
 • MicroSD kaartslot (tot 256GB geheugen mogelijk)

Parkeerpaal

 • Verkrijgbaar in 4 tot 16 kanaals uitvoering.
 • NVR: netwerk video recorder, camera’s worden vanaf het netwerk toegevoegd.
 • Terugkijken op telefoon of tablet waar ter wereld mogelijk.
 • Opname tot en met resolutie van 8MP mogelijk.
 • HDMI- en VGA-aansluiting voor extern display.

Keuzemogelijkheden

Parkeerbeugel

 • Te monteren op bestrating of betonvloer met de geïntegreerde voetplaat.
 • Thermisch verzinkt, voorzien van reflecterende bestickering.
 • Verkrijgbaar met cilinderslot of driehoeksleutel.
 • De beugel kan plat worden gelegd nadat deze is ontgrendeld zodat een voertuig de parkeerplaats kan betreden.

Parkeerpaal

 • Robuuste paal verkrijgbaar in ronde en vierkante uitvoering.
 • Uitneembaar of vast geplaatst.
 • Inclusief profielcilinder of driehoeksleutel voor uitnemen of kantelen paal.
 • Montage in aanstortbare grondhuls of op harde ondergrond met aangelaste voetplaat.
 • Wit gepoedercoat en voorzien van reflecterende bestickering.

Afzetpaal of parkeerpaal kopen?

Je terrein eenvoudig afzetten voor ongewenste voertuigen? Buitenbeveiliging Nederland biedt een ruim assortiment afzetpalen aan van hoge kwaliteit. Een afzetpaal wordt ook wel een parkeerpaal genoemd. Met een afzetpaal maak je een selecte keuze welke voertuigen het terrein mogen betreden en wie niet.
Op deze manier is er minder controle nodig en wordt de situatie beter gehandhaafd door de afzetpalen. Afzetpalen en parkeerpalen hebben een kenmerkende uitstraling. Bezoekers worden er direct op geattendeerd dat ze hier niet kunnen parkeren of het terrein niet kunnen betreden met hun voertuig.

Afzetpaal of klappaal?

Wanneer je een terrein wil gaan afzetten zijn er veel verschillende mogelijkheden. Het gebruik van afzetpalen is een goede en eenvoudig oplossing. Er zijn verschillende soorten palen beschikbaar:

 • Vaste parkeerpaal
 • Uitneembare parkeerpaal
 • Klappaal

Een vaste afzetpaal is een vaste afzetting, wanneer je toch nog een mogelijkheid wil hebben om alsnog het terrein te kunnen betreden met een voertuig, is het mogelijk om een uitneembare paal of een klappaal te nemen.

Een klappaal is ideaal om een privé parkeerplaats af te zetten. Als er geen auto op de parkeerplaats staat, zet je de klappaal omhoog en vergrendel je hem. Wanneer je het voertuig wil parkeren, klap je de klappaal neer en kan het voertuig worden geparkeerd. De klappaal ligt hiermee op het wegdek onder het voertuig.

Rood witte afzetpaal voor fietspaden en wandelpaden

De herkenbare rood witte afzetpaal zie je vaak in het straatbeeld bij fiets- en wandelpaden. De rood witte afzetpaal attendeert bestuurders dat ze dit pad niet mogen betreden. Een rood witte afzetpaal bevorderd hiermee de veiligheid hiermee de veiligheid van de fietsers en voetgangers.

Afzetpaal / Parkeerpaal of Klappaal kopen en laten Monteren?

Wil je een parkeerpaaltje of parkeerbeugel kopen en laten plaatsen? bij Buitenbeveiliging Nederland bent u op het juiste adres!

Ruim assortiment afzetpaal RVS en afzetpaal rood wit

Buitenbeveiliging Nederland heeft een ruim assortiment afzetpalen. Er zijn verschillende varianten beschikbaar. De palen zijn er in verschillende uitvoeringen:

 • Afzetpaal rood wit met voetplaat
 • Afzetpaal rood wit instortbaar
 • Afzetpaal rood wit uitneembaar
 • Afzetpaal rood wit inklapbaar

Buitenbeveiliging Nederland de afzetpaal en parkeerpaal leverancier van:

Friesland, Noord Holland, Groningen, Drenthe en Flevoland, andere provincies op aanvraag.

Afzetpaal of parkeerpaal voor de woningbouw:

Afzetpaal of parkeerpaal voor parkeerterreinen van een appartementencomplex of woonwijk is de juiste oplossing voor de woningbouw om onbevoegde voertuigen niet op het parkeerplek te krijgen. Buitenbeveiliging Nederland geeft advies, levert en monteert de juiste parkeerpaal voor uw locatie.

Afzetpaal of parkeerpaal voor de bouwplaats, Industrie , logistiek, hotels en Openbare gelegenheden

& Recreatie:

Afzetpaal of parkeerpaal is een van de beste toegangscontrolesystemen waarbij onbevoegde voertuigen niet op uw parkeerterrein kunnen komen. De parkeerpaal is uitermate geschikt voor Logistiek, Distributiecentrums, Kantoren, Fabrieken, Overheidsorganisaties, Openbare gelegenheden en Recreatie.

Parkeerbeugel kopen en laten monteren?

Buitenbeveiliging Nederland is dé parkeerbeugel leverancier van Friesland, Noord Holland, Groningen en Drenthe. Een parkeerbeugel kopen kan namelijk eenvoudig via ons.

Wij bieden u een ruim assortiment aan parkeerbeugels. De parkeerbeugels zijn verkrijgbaar in:

 • Handmatige parkeerbeugels
 • Mechanische parkeerbeugels

Parkeerbeugel met slapboom of verkeerspaal

Waar een slagboom of verkeerspaal een terrein beschermt voor ongewenste bezoekers, bescherm je met een parkeerbeugel een specifieke parkeerplaats. Natuurlijk kan een slagboom of verkeerspaal ook in combinatie met een parkeerbeugel worden gebruikt. Een voorbeeld van een slagboom of verkeerspaal in combinatie met een parkeerbeugel is bij een bedrijfsverzamelgebouw of appartementencomplex. Bewoners en bedrijven passeren de eerste barrière zoals een slagboom, en vervolgens parkeren ze op één van hun eigen parkeerplekken die zijn beschermt door een parkeerbeugel. Een handige oplossing wanneer een bewoner of bedrijf een specifiek aantal parkeerplaatsen tot zijn of haar beschikking heeft.

Waarom een parkeerpaal , parkeerbeugel of parkeerhekje?

De eerste belangrijke vraag is natuurlijk waarom je parkeerhekjes of beugels nodig hebt op je parkeerplaats of buitenterrein. Er zijn over het algemeen drie redenen om hiervoor te kiezen:

 • Toewijzen: met parkeerbeugels geef je aan dat het om toegewezen of gereserveerde parkeerplaatsen gaat. Andere voertuigen kunnen deze beugels niet overbruggen, waardoor het naast toewijzen ook als functie heeft om te tonen dat parkeren niet is toegestaan.
 • Afbakenen: daarnaast is het ook zeer praktisch om in sommige gevallen een parkeerplaats af te bakenen. Denk bijvoorbeeld aan parkeerpaaltjes tussen een voetgangerspad en een parkeerplaats, afbakeningen voor logische verkeersstromen of tijdelijke afbakeningen die inklapbaar zijn tijdens evenementen.
 • Beveiligen: parkeerbeugels en parkeerpalen spelen ook een belangrijke rol op het gebied van een extra stuk veiligheid. Juist met parkeren vinden er over het algemeen veel kleine ongelukken plaats, met schade tot gevolg. Dit voorkom je met parkeermaatregelen met stoot- of schokdempers en reflecterende signalisatie.

Parkeerbeugel met slot

Met onze anti-parkeerbeugels zorgen wij ervoor dat jouw parkeerplek, ook echt jouw parkeerplaats blijft. Met deze neerklapbare parkeerbeugel van staal, met cilinderslot en incl. 2 sleutels, kun je zelf eenvoudig jouw standplaats vrij houden.

Buitenbeveiliging Nederland de parkeerbeugel leverancier van:

Friesland, Noord Holland, Groningen, Drenthe en Flevoland, andere provincies op aanvraag.

Parkeerbeugel voor de woningbouw:

Afzetpaal of parkeerpaal voor parkeerterreinen van een appartementencomplex of woonwijk is de juiste oplossing voor de woningbouw om onbevoegde voertuigen niet op het parkeerplek te krijgen. Buitenbeveiliging Nederland geeft advies, levert en monteert de juiste parkeerpaal voor uw locatie.

Parkeerbeugel voor de bouwplaats, Industrie , logistiek, hotels en Openbare gelegenheden & Recreatie:

Een parkeerbeugel is een van de beste toegangscontrolesystemen waarbij onbevoegde voertuigen niet op uw parkeerterrein kunnen komen. De parkeerbeugel is uitermate geschikt voor Logistiek, Distributiecentrums, Kantoren, Fabrieken, Overheidsorganisaties, Openbare gelegenheden en Recreatie.