1. Home
  2. Poortopeners

Poortopeners

Buitenbeveiliging Nederland is uw totaal partner op het gebied van buitenbeveiliging voor uw bedrijf sinds 1996. Door onze jarenlange ervaring bieden wij het complete pakket voor de beveiliging van uw bedrijfsomgeving.
Alles kundig en snel gemonteerd door ons team van opgeleide monteurs.

Deel deze pagina

Elektrische draaipoortopener

Omdat geen enkele poort hetzelfde is hebben wij een uitgebreid assortiment van draaipoortopeners. Draaipoorten zijn in verschillende lengtes, hoogtes en uitvoeringen bij ons verkrijgbaar. Zo kunnen wij aan al uw wensen voldoen met diverse poortopeners.

Uiteraard zijn al onze draaipoortopeners uitgebreid getest en CE gekeurd. Zo is uw opener buitengewoon veilig. De draaipoortopeners zijn verkrijgbaar in diverse soorten en met verschillende duw- en trekkrachten. Zo kan elke draaipoort met de juiste opener worden gekoppeld en weet u zeker dat de draaipoort in elke situatie opent of sluit wanneer u dat wilt.

De draaipoorten worden uitgevoerd volgens de benodigde voertuigbeveiligingen en volgens de meest recente veiligheidsnormen geplaatst.

Elektrische schuifpoortopener

Omdat geen enkele schuifpoort hetzelfde is hebben wij een uitgebreid assortiment van schuifpoortopeners. Schuifpoorten zijn in verschillende lengtes, hoogtes en uitvoeringen bij ons verkrijgbaar. Zo kunnen wij aan al uw wensen voldoen met diverse schuifpoortopeners.

Uiteraard zijn al onze schuifpoortopeners uitgebreid getest en CE gekeurd. Zo is uw poortopener buitengewoon veilig. De schuifpoortopeners zijn verkrijgbaar in diverse bewegingssnelheden en verschillende duw- en trekkrachten, zodat elke schuifpoort met de juiste motor kan worden gekoppeld. Zo weet u zeker dat de schuifpoort in elke situatie opent of sluit wanneer u wilt.

Elektrische schuifpoorten worden uitgevoerd met alle benodigde persoons- en voertuigbeveiligingen en volgens de meest recente veiligheidsnormen geplaatst.