Tourniquet poort

Ontdek de Voordelen van Tourniquet Poorten bij Buitenbeveiliging Nederland

Welkom bij Buitenbeveiliging Nederland, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige buitenbeveiligingsoplossingen. Ontdek waarom onze tourniquet poorten de ideale keuze zijn voor effectieve toegangscontrole en maximale veiligheid op uw terrein.

Tourniquet Poorten voor Veilige Toegangscontrole

Onze tourniquet poorten bieden niet alleen geavanceerde technologieën voor toegangscontrole, maar ook een scala aan voordelen die uw beveiligingsbehoeften overtreffen. Door een combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en geavanceerde functies, zijn onze poorten de ideale keuze voor diverse omgevingen, waaronder kantoorcomplexen, openbare gebouwen, stadions en meer.

Waarom Kiezen voor Onze Tourniquet Poorten?

 • Robuuste Constructie: Onze tourniquet poorten worden vervaardigd volgens de hoogste normen van vakmanschap en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden.

 • Flexibele Configuraties: Onze oplossingen zijn volledig aanpasbaar aan de specifieke behoeften van uw terrein.

 • Gebruiksvriendelijkheid: Onze tourniquet poorten zijn voorzien van intuïtieve interfaces en soepele doorloopmechanismen, waardoor een moeiteloze en efficiënte toegang wordt gegarandeerd.

 • Geavanceerde Veiligheidsfuncties: Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Daarom zijn al onze poorten uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties.

Waarom Kiezen voor Buitenbeveiliging Nederland?

Als gerenommeerde leverancier van beveiligingsoplossingen streven wij naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze toewijding aan kwaliteit, klantenservice en innovatie onderscheidt ons van de rest. Wanneer u kiest voor Buitenbeveiliging Nederland, kunt u rekenen op deskundig advies, maatwerkoplossingen en een naadloze implementatie van uw beveiligingsproject.

Ontdek de Beste Tourniquet Poorten voor uw Terrein

Klaar om uw buitenbeveiliging naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met Buitenbeveiliging Nederland en ontdek de voordelen van onze tourniquet poorten. Onze ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het selecteren en implementeren van de perfecte beveiligingsoplossing voor uw specifieke behoeften.

Vanaf € 3000,-

Elektrische slagbomen

De slagboom kan worden bediend met afstandsbediening, gsm-module, kentekenregistratie, intercom en toegangscontrole met een taglezer. Voor elke situatie is deze slagboom naar wens samen te stellen. De slagbomen worden bediend met een hydraulisch binnenwerk, toepasbaar bij diverse uitdagingen zoals doorgangen van 3 tot 8 meter.

Verkrijgbaar in diverse snelheden om een snelle doorgang te garanderen. De zware hydraulische pompunit staat garant voor zorgeloos en soepel gebruik, waarbij de slagboom bij verschillende doorgangen met of zonder hulpveren kan worden geleverd. Door het hydraulische binnenwerk is de slagboom stil in gebruik en kan voor elke situatie worden aangepast om een zorgeloze werking te garanderen. Met deze slagboom koopt u kwaliteit.

Technische specificaties

 • Zeer uitgebreide installatie werkend op 230V
 • Bedrijfstemperatuur -20 / +80 graden Celsius
 • Beschermingsgraad IP673.
 • Gewicht complete slagboomunit 75 kg.
 • Elliptische aluminium boomarm standaard voorzien van reflecterende stickers.
 • Ingebouwde besturing dubbel afgeschermd door inbouwkast in slagboom.
 • Stalen toegangsdeur met slot, bij openen deur wordt de spanning uitgeschakeld.

Optionele accessoires

Ledverlichting

Boomarm kan worden uitgevoerd met ledverlichting om de zichtbaarheid te vergroten.

Traliewerk

Onder de boomarm kan een traliewerk worden toegepast om onderkruipen te voorkomen.

Knik-arm

De slagboom kan perfect in lage situaties worden geplaatst met de knik-arm toevoeging die ervoor zorgt dat de slagboom zelfs in de
laagste garages kan werken.

Besturing stoplicht

Op de besturing is het mogelijk om een stoplicht sturing aan te brengen, zodat vanuit de slagboom optionele stoplichten kunnen
worden bediend. Zo is voor elke bestuurder meteen duidelijk wanneer hij of zij door de slagboom mag rijden.

Anti-aanrijbeveiliging

Een anti-aanrijdbeveiliging kan worden geplaatst zodat, in het geval van een aanrijding, de boomarm wegdraait en deze vaak weer kan worden gebruikt.

Elektrische slagboom kopen bij Buitenbeveiliging Nederland

Ongewenste voertuigen die je terrein betreden? Met een elektrische slagboom van Buiten Beveiliging Nederland is dit verleden tijd. Een elektrische slagboom laten leveren en  monteren door buitenbeveiliging Nederland is een goede oplossing om een terrein, bedrijf of een parkeerplaats af te sluiten voor ongewenste voertuigen. Bij Buiten Beveiliging Nederland krijgt u de juiste slagboom voor uw locatie.

Een elektrische slagboom kopen is een uitkomst wanneer er veel verkeer de toegang of inrit passeert. Daarnaast is het openen van een elektrische slagboom op afstand met een druk op de knop mogelijk. Een elektrische slagboom is uit te breiden met een toegangscontrolesysteem. Met een toegangscontrolesysteem kan er worden bepaald en gecontroleerd wie toegang krijgt. Op deze manier weet jij exact welke voertuigen er op het terrein zijn, deze mogelijkheid bieden wij met onze GSM Module.

Service en onderhoud aan uw slagboom / slagbomen

Als uw slagboominstallatie niet meer werkt, kan dat grote gevolgen hebben voor uw bedrijfscontinuïteit. Voertuigen kunnen dan niet meer op of van uw terrein komen. Regelmatig onderhoud voorkomt dat uw slagboom / slagbomen stuk gaan. Bovendien verlengt het de levensduur van uw slagbomen. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, voldoet u tevens aan de wettelijke verplichting om de CE-markering van uw slagboom te behouden.

Veilige slagboominstallatie kopen

Uw slagboominstallatie moet optimaal functioneren en veilig zijn, maar hoe kunt u de kwaliteit van een slagboom goed inschatten? Iedere toegangsinstallatie moet voldoen aan een CE-markering. Deze markering geeft aan dat een slagboom voldoet aan alle Europese eisen die aan het product worden gesteld.
Alle Buitenbeveiliging Nederland slagbomen hebben een CE-markering. Op die manier bent u verzekerd van een aantoonbaar veilige en goed functionerende slagboom. Wel is het belangrijk om te weten, dat een CE-markering actueel moet blijven. Daar kunt u voor zorgen door regelmatig onderhoud aan uw slagboom uit te laten voeren

Buitenbeveiliging Nederland de Elektrische slagboom leverancier van:

Friesland, Noord Holland, Groningen, Drenthe en Flevoland, andere provincies op aanvraag.

Elektrische slagboom kopen of Handbediend?

Bij een slagboom heeft u de keuze tussen een elektrische slagboom of een Handbediende slagboom. Twijfelt u of een elektrische slagboom kopen de juiste keuze is? Onze adviseurs helpen je graag verder. Zij kunnen op locatie de perfecte keus voor u bepalen. .

De elektrische slagboom die wij aanbieden is in verschillende uitvoeringen en boomlengtes:

 • 2,5 meter
 • 4 meter
 • 5 meter
 • 6 meter
 • 8 meter

De voordelen van slagbomen

Een slagboom is misschien wel de meest herkenbare vorm van terreinbeveiliging / toegangscontrole. Automatische slagbomen zijn vaak terug te vinden bij onder andere bedrijfsgebouwen, luchthavens, zeehavens, logistiek, distributiecentrums en parkeerplaatsen.  Het is een zeer effectieve manier om voertuigen te laten stoppen, zodat bestuurders eerst toegang vragen tot uw terrein.

Let wel op: Slagbomen hebben een open karakter, daardoor sluiten ze uw terrein niet volledig af. Voetgangers en fietsers kunnen op uw terrein komen.

Elektrische slagboom voor de woningbouw:

Een elektrische slagboom voor een appartementencomplex of woonwijk is de juiste oplossing voor de woningbouw om onbevoegde voertuigen niet op het terrein te krijgen. Buitenbeveiliging Nederland geeft advies, levert en monteert de juiste slagboom voor uw locatie.

Elektrische slagboom voor de bouwplaats, Industrie , logistiek, hotels en Openbare gelegenheden & Recreatie:

Een elektrische slagboom is een van de beste toegangscontrolesystemen waarbij onbevoegde voertuigen niet op uw terrein kunnen komen. De elektrische slagboom is uitermate geschikt voor Logistiek, Distributiecentrums, Kantoren, Fabrieken, Overheidsorganisaties, Openbare gelegenheden en Recreatie.